стаття 16 із 27
2
Лютий 2024року
лікувальне харчування
вимоги до організації

Організовуємо лікувальне харчування в ЗОЗ: шість кроків

За алгоритмом організуєте безпечне харчування для пацієнтів у випадку, коли страви готує кухня ЗОЗ. Знатимете, якими нормами послуговуватися, за які процеси відповідає сестра медична з дієтичного харчування та як контролювати якість страв

Владислав Веремеєнко , голова Громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР»
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Очищення та дезінфекція приміщень у ЗОЗ: чекліст
№ 2, 2024
Циклограма роботи головної / старшої медичної сестри на березень