стаття 15 із 31
4
Квітень 2024року
лікувальне харчування
харчова безпека

Як упровадити систему НАССР у їдальні ЗОЗ

Контролюйте якість та безпечність харчових продуктів у вашому ЗОЗ. Із порадами фахівця зареєструєте потужність та упровадите процедури за принципами Системи управління безпечністю харчових продуктів. Скористайтеся чеклістами, щоб правильно моніторити критичні контрольні точки на процесах

Владислав Веремеєнко , голова Громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР»
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Чи має право медпрацівник отримувати надбавки за Постановою № 928
№ 4, 2024
Який антисептик обрати для потреб ЗОЗ