стаття 12 із 29
2
Лютий 2025року
лікувальне харчування
вимоги до організації

Як організувати лікувальне харчування пацієнтів

Експерт роз’яснить, як забезпечити пацієнтів лікувальним харчуванням. Знатимете функції працівників, які беруть участь в організації процесу, та вимоги до персоналу. З’ясуєте, як контролювати якість і безпечність готових страв та забезпечити санепідрежим

Оксана Кунинець , завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики неінфекційних хвороб Державної установи «Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України»
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Залучення персоналу — стратегія, що працює: практичні поради для медсестринського менеджменту
№ 2, 2025
Нормативно-правові акти, що регламентують організацію лікувального харчування в ЗОЗ