стаття 8 із 24
4
Квітень 2019року
санепідрежим
гігієнічні вимоги

Гігієнічні вимоги до працівників харчоблоку закладу охорони здоров’я

Здорове харчування — важлива складова лікування та профілактики захворювань. Аби харчування у медзакладі справді приносило пацієнтам користь, працівники харчоблоку мають дотримувати гігієнічних вимог. Прочитайте статтю та перевірте, чи правильно організована робота у харчоблоці вашого закладу. Так ви не лише убережете заклад від інфекцій, а й підготуєтеся до перевірок Держпродспоживслужби

Мирослава Босак , завідувач відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень Дрогобицького міжміського відділу ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України»

У статті роз’яснено, яких правил гігієни мають дотримувати працівники харчоблоку закладу охорони здоров’я, які вимоги до харчових продуктів та як правильно знезаражувати приміщення.

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Як забезпечити контроль якості стерилізації у ЦСВ
№ 4, 2019
Зміна розмірів посадових окладів, доплат і надбавок: як оформити