санепідрежим
гігієнічні вимоги
Гігієнічні вимоги до працівників харчоблоку закладу охорони здоров’я
Здорове харчування — важлива складова лікування та профілактики захворювань. Аби харчування у медзакладі справді приносило пацієнтам користь, працівники харчоблоку мають дотримувати гігієнічних вимог. Прочитайте статтю та перевірте, чи правильно організована робота у харчоблоці вашого закладу. Так ви не лише убережете заклад від інфекцій, а й підготуєтеся до перевірок Держпродспоживслужби
У статті роз’яснено, яких правил гігієни мають дотримувати працівники харчоблоку закладу охорони здоров’я, які вимоги до харчових продуктів та як правильно знезаражувати приміщення.
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ