стаття 19 із 28
8
Серпень 2019року
школа пацієнта
здорове харчування

Як організувати здорове харчування: три рекомендації щодо раціону

Правильне харчування — невід’ємна складова здорового способу життя, що підвищує імунітет, посилює захисну систему організму та сприяє активній життєдіяльності людини. З огляду на це необхідно знати, як удосконалити свій раціон та забезпечити організм поживними речовинами. У пригоді стануть поради та рекомендації, наведені у статті

Олег Геруш , завідувач кафедри фармації Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет»
Катерина Садогурська , асистент кафедри фармації ВДНЗ «Буковинський державний медичний університет», канд. фарм. наук, Чернівці
Юля Грешко , асистент кафедри фармації ВДНЗ «Буковинський державний медичний університет», Чернівці
Олександр Ровінський , асистент кафедри фармації Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет»

У статті наведено рекомендації щодо організації здорового харчування та щоденного раціону.

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Інструкція про заходи пожежної безпеки для кімнати для приймання їжі
№ 8, 2019
Чи можна вказати у трудовій книжці назву посади «сестра медична загальної практики — сімейної медицини»