стаття 6 із 26
1
Січень 2020року
лікувальне харчування
система НАССР

НАССР у медзакладі: як впровадити і не порушити закон

У харчоблоках усіх медзакладів нині має діяти система управління безпечністю харчових продуктів, розроблена на основі принципів НАССР. Якщо вона неефективна і під час перевірки інспектори виявлять порушення, винні особи понесуть відповідальність. Аби у вашому закладі такого не сталося, читайте, як правильно впровадити систему НАССР, що вказати у програмах-передумовах, а також за що відповідають працівники та керівник закладу

Владислав Веремеєнко , голова Громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР»

У статті роз’яснені основні правила роботи та вимоги до харчоблоків закладів охорони здоров’я, що впроваджують систему НАССР.

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Робота за двома посадами: як правильно оформити
№ 1, 2020
Вхідний контроль якості медвиробів: як організувати