лікувальне харчування
система НАССР
НАССР у медзакладі: як впровадити і не порушити закон
У харчоблоках усіх медзакладів нині має діяти система управління безпечністю харчових продуктів, розроблена на основі принципів НАССР. Якщо вона неефективна і під час перевірки інспектори виявлять порушення, винні особи понесуть відповідальність. Аби у вашому закладі такого не сталося, читайте, як правильно впровадити систему НАССР, що вказати у програмах-передумовах, а також за що відповідають працівники та керівник закладу
У статті роз’яснені основні правила роботи та вимоги до харчоблоків закладів охорони здоров’я, що впроваджують систему НАССР.
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ