стаття 20 із 23
8
Серпень 2020року
запитання — відповідь

Чи впроваджувати НАССР у ЗОЗ, що працює за системою аутсорсингу

Працюю у харчоблоці невеликої приватної клініки. Усі страви для медзакладу готує та доставляє ресторан, який запровадив у себе систему НАССР. На території клініки пацієнти споживають лише готову їжу. Чи треба у такому разі впроваджувати НАССР й у самому медзакладі? Чи несе клініка відповідальність за безпечність харчових продуктів?
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Як працівники ЦПМСД мають проходити обов’язковий медогляд
№ 8, 2020
Намалюю тобі море: серпнева розмальовка-антистрес