стаття 19 із 34
7
Липень 2022року
санепідрежим
санітарно-гігієнічні вимоги до харчоблока

Не «Пекельна кухня» у ЗОЗ, або Як дотримати санітарно-гігієнічних норм у харчоблоці

Владислав Веремеєнко , голова Громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР»
У СТАТТІ ПОЯСНЮЄМО, ЯК:
  1. Обладнати та оздобити харчоблок згідно з вимогами НАССР
  2. Маркувати кухонний інвентар і мити посуд
  3. Дотримувати вимог до особистої гігієни персоналу
  4. Поводитися з харчовими відходами
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Як оснастити пральню в закладі охорони здоров’я
№ 7, 2022
Журнал допуску працівника до роботи в харчоблоці